Ваша перспектива.

Наша иновативност.

Ecash е збир од професионалност и искуство стекнато со години, влеано во еден комплетен POS систем кој ќе ги задоволи сите ваши бизнис потреби.

Нашата приказна започнува со вас

Нашето патување започнува пред 25 години во малиот град Хертогенбош,  Холандија каде што Тони Ван Лаарховен, генералниот директор и коосновач на Ecash софтвер, создаде иновативно решение за поефикасно управување со рестораните. Неговото решение e едноставен, но моќен POS систем кој може да се користи без обемна обука.

Во овој контекст, нашата приказна е наше наследство.

Силно веруваме дека успешна приказна е онаа која се држи до нејзините основни вредности, а успехот на бизнисот се состои од неговите достигнување, раст и влијание на индустријата, наместо само идејата зад бизнисот.

Нашата мисија.

Во Ecash софтвер, ние сме посветени на подобрување и поедноставување на работните процеси во угостителскиот сектор со нашиот комплетен  POS систем изграден да работи на облак. Свесни сме дека во основа, секој бизнис е персонален однос. Затоа сме фокусирани на градење  доверба и пријателство  со нашите клиенти преку нудење соодветни решенија за беспрекорно водење на нивните бизниси.

Без разлика дали сте мало кафуле или ланец на ресторани, никогаш не сте сами на вашето патување кон оперативна извонредност. Ние стоиме покрај вас, испорачувајќи ги иновативните решенија што ви се потребни за да го рационализирате работењето на ресторанот и да ја зголемите ефикасноста на вашиот бизнис.

Нашите вредности.

Приоритет ни е да негуваме близок работен однос со нашите клиенти со цел да ги разбереме нивните уникатни потреби и да создадеме приспособени решенија кои ги задоволуваат тие потреби.

Придружете се на нашето патување кон едноставност и ефикасност

Изберете го вашиот регион