Бар POS за подобра и поквалитетна услуга

Чувајте ги убавите времиња до доцна во ноќта со POS која го забрзува секој аспект од вашиот бар или ноќен клуб.

Создадете незаборавни моменти со вашите гости!

Ecash POS е интегрирано, модуларно решение за управување со сите ваши бизнис активност кое придонесува не само во ефикасноста на вашиот бар, туку и во подобрувањето на задоволството и искуството на вашите гости.

Брзи и едноставни нарачки

QR системот нуди брз и лесен пристап до вашето дигитално мени и ви овозможува ажурирање на понудата во реално време.

Мобилни POS уреди

Со користење на мобилните POS уреди, вашиот персонал може да го скрати времето потребно за внесување нарачки.

Бесконтактни нарачки

Иновативен QR систем кој дозволува безбеден и удобен начин на вашите гости сами да ги направат своите нарачки од сопствените мобилни уреди.

Специјализирано мени

Со помош на специјализираните менија создадете понуди и акции и намалете ја грешката при преземање на нарачката.

Ефикасна организација на нарачки

Кујнскиот дисплеј систем (КДС) обработува и пренасочува нарачки на екран до соодветното место за подготовка(шанк/кујна).

Централна контролна точка

КДС претставува централна контролна точка за прием на нарачки од различни уреди и продажни канали.

Автоматска организација

Системот автоматски ги категоризира и приоретизира нарачките со цел оптимален и ефикасен процес на подготовка на храната.

Синхронизирано работење

Со приказот на статусот на нарачките на екран се подобрува комуникацијата помеѓу персоналот за послужување и готвачите/шанкерите.

Надминете ги сите очекување на вашите клиенти!

Зголемете ја ефиканоста на услугата и задоволството на клиентите со ПОС системот на Ecash. И вие и вашите клиенти го заслужуваат најдоброто!

Надминете ги сите очекување на вашите клиенти!

Трансформирајте го вашиот бар со Ecash POS! Понудете брза и ефикасна услуга за да создадете траен позитивен впечаток кај вашите гости!

Стратешко планирање на активности

Алатките за аналитика на податоци ви овозможуваат целосен приказ на состојбата на вашиот угостителски објект. 

Управување со магацин

Со анализа на податоците можете да ги следите проактивно оптимизирате нивоата на залихи во вашиот магацин.

Детално известување

Нашата аналитичка алатка за известување ви нуди пристап до вредни податоци, кои служат како основа за стратешко планирање.

Пристап во реално време

Пристап до информации во реално време, што ви овозможува своевремено да реагирате на динамични пазарни трендови, можности и предизвици.

Пронајдете го вашето идеално решение

Ecash POS системот претставува комплетно решение дизајнирано да ги задоволи потребите на секој угостителски објект. Од бесконтактни плаќање и обработка на нарачки, до детално следење на нивото на залихи во магацинот, Ecash ви нуди решение за секој дел од вашиот оперативен процес.

POS хардвер за угостителство работење

Хардверот е еден од главните фактори во беспрекорно работење на секој угостителски објект. Нашето POS хардвер решение им овозможува непречен работен тек на сите угостителски објекти, без разлика дали е достапна интернет конекција. Со Ecash хардвер нема застој во вашите угостителски активности!

Надминете ги сите очекувања со Ecash POS.​

Изберете го вашиот регион