Брза и ефикасна услуга во вашата пивница со Ecash POS

Нашиот софтвер за пивница е создаден да ви помогне во креирање незаборавни искуства за вашите клиенти со обезбедување на непречено квалитетно преме поминато помеѓу пријатели.

Сѐ што и треба на вашата пивница во еден POS систем!

Ecash POS не е само обичен систем за каси, тој е напреден софтвер за пивница, изграден од повеќе модули кои се интегрирани во едно комплетно угостителски решение лесно приспособливо да одговори на уникатните потребите на вашата пивница

Брза нарачка и наплата

Ecash POS нуди повеќе опции за ефикасно справување со трансакциите во најпрометните периоди.

Мобилни POS уреди

Вашиот персонал може ефикасно да внесува нарачки и да наплаќа брзо користејќи мобилен уред во секое време и на која било локација во пивницата.

Бесконтактна нарачка

Гостите можат самостојно да креираат своја нарачка на нивните мобилни уреди користејќи го дигиталното мени.

Отворени сметки

Со водење на отворени сметки, се елиминира потребата за чести трансакции, што придонесува кон непречено искуство за вашите редовни гости.

Оптимизиран процес на подготовка

Ecash кујнскиот дисплеј систем (КДС) е дигитална алатка која ја подобрува ефикасноста и организацијата во шанкот/кујната.

Обработка на нарачки

КДС прима и обработува нарачки од повеќе продажни канали во исто време и ги пренасочува на екран до соодветното место за подготовка.

Приоритизација на нарачки

КДС автоматски ги категоризира и приоретизира нарачките за нивна подготовка и испорака на најефикасен можен начин.

Синхронизирана комуникација

Целиот процес ја подобрува координацијата и комуникацијата меѓу вашиот персонал што придонесува до побрза подготовка и помалку грешки.

Понудете непрекинато искуство за вашите гости!

Справете се со брзото темпо во вашата пивница и трансформирајте го секој миг поминат во незаборавно искуство за вашите гости.

Понудете незаборавно искуство за вашите гости!

Подобрете го нивото на услуга во вашата пивница! Со нашиот софтвер за пивница можете да креирате незаборавни моменти за вашите гости!

Оптимизирано работење

Носете бизнис одлуки засновани на детални податоци и ефикасно управувајте со магацинот со алатките за следење и известување на Ecash.

Управување со магацин

Ефикасно следење и управување со залихите во магацинот ви овозможува да избегнете проблеми со недостиг или вишок на производи.

Напредни извештаи

Нашата аналитичка алатка ви нуди пристап до вредни податоци, кои служат како основа за стратешко планирање.

Приспособени промоции

Креирајте персонализирани промоции, специјални менија или адаптирајте го менито врз основа на вашите тековни залихи.

Пронајдете го вашето идеално решение

Ecash POS системот претставува комплетно решение дизајнирано да ги задоволи потребите на секој угостителски објект. Од бесконтактни плаќање и обработка на нарачки, до детално следење на нивото на залихи во магацинот, Ecash ви нуди решение за секој дел од вашиот оперативен процес.

Подгответе го вашиот ресторан за успех!

Ecash е со вас во секој чекор на патот до успехот.

Персонализирана процена

Разговарајте со експерт и заедно создадете персонализирана стратегија за вашиот бизнис.

Високо квалитетен хардвер

Квалитетниот хардвер е суштинска алатка за непречено работење на највисоко ниво.

24/7 поддршка

Тим за поддршка, достапен 24/7 да ви помогне со проблеми поврзани со Ecash.

Надминете ги сите очекувања со Ecash POS.

Изберете го вашиот регион