Внимавајте на секој детаљ со POS изграден за урбан ресторан

Од врвна услуга до паметни бизнис одлуки. Нашиот софтвер го олеснува работењето на вашиот персонал, овозможувајќи поголем фокус на нудење одлучна услуга и искуства за вашите гости.

Одржувајте висок стандард на услуга!

Едноставна, безгрешна и навремена услуга е клучна при креирање на незаборавни моменти со вашите гости. Со Ecash POS можете да го подобрете секој аспект од вашата услуга, од специјализирана понуда, бесконтактни нарачки до брза и безгрешна услуга, со што ќе достигнете беспрекорен квалитет на услуга и ќе ги испратете ги вашите гости со насмевки!

Дигитален приказ на просторот

Дигиталниот приказ од внатрешното уредување на просторот ви нуди целосен преглед и ги организира сите активности во вашиот ресторан.

Организиран пристап

На дигиталниот приказ, лесно распределете ги нарачките по локации и следете го статусот на сите нарачки и локации во реално време.

Преместување на нарачки

Едноставно преместете ги нарачките од една на друга локација, осигурувајќи брза, непречена и безбедна распределба на нарачките.

Активни нарачки

Овозможете беспрекорно и персонализирано искуство за вашите редовни клиенти со одржување на отворени сметки.

Беспрекорна услуга

Со едноставна, безгрешна и навремена услуга до креирање незаборавни моменти за вашите гости.

Бесконтактни нарачки

Дозволете им на вашите клиенти на брз и едноставен начин сами да ги направат своите нарачки од сопствените мобилни уреди.

Кујнски дисплеј систем

КДС го оптимизира процесот на подготовка на храната со тоа што ги обработува и пренасочува нарачките на екран во кујната.

Брза и точна услуга

Јасниот и организиран приказ на нарачките на екран во кујната им помага на вашите готвачи да ја спремаат храната на најефикасен можен начин.

Создадете незаборавни моменти за вашите гости!

Беспрекорната услуга е резултат на користење правилни алатки. Искористете ја моќта на Ecash за да креирате незаборавни моменти за вашите гости.

Создадете незаборавни моменти за вашите гости!

Беспрекорната услуга е резултат на користење правилни алатки. Искористете ја моќта на Ecash за да креирате незаборавни моменти за вашите гости.

Пристап до детални информации

Преземете контрола над вашите клучни податоци со напредната алатка за детална анализа и стратешко планирање на Ecash.

Детални извештаи

Нашиот модул за извештаи ви нуди пристап до вредни податоци, кои служат како основа за стратешко планирање.

Управување со магацинот

Ефикасно следење и управување со залихите во магацинот ви овозможува да избегнете недостиг или вишок на производи.

Усогласени промоции

Креирајте персонализирани промоции, специјални менија или адаптирајте го менито врз основа на вашите тековни залихи.

пос-уред

Пронајдете го вашето идеално решение

Ecash POS системот претставува комплетно решение дизајнирано да ги задоволи потребите на секој угостителски објект. Од бесконтактни плаќање и обработка на нарачки, до детално следење на нивото на залихи во магацинот, Ecash ви нуди решение за секој дел од вашиот оперативен процес.

Успешни приказни.

Доверба од голем број на реномирани ресторани.

Урбан ресторан

Location:  Радњанска 6, Скопје 1000 

Owner:      Мартин Аврамовски

Website:    kantina.mk

Ecash е најдобриот избор што го имам направено. Со QR Order модулот, нашите келнери ефикасно послужуваат до 30% повеќе гости, додека КДС им овозможи на готвачите работат со извонредна координација и брзина. Ecash POS системот драстично ми го унапреди и олесни управувањето со смените и работните задачи на персоналот, а алатката за детална анализа ми обезбеди цврста основа за стратешко планирање на идните активности на ресторанот. Искрено го препорачувам на сите угостители!

30%

од нарачките се реализираат преку QR системот

25%

зголемување на годишниот приход

Подгответе го вашиот ресторан за успех!

Ecash е со вас во секој чекор на патот до успехот.

Персонализирана процена

Разговарајте со експерт и заедно создадете персонализирана стратегија за вашиот бизнис.

Високо квалитетен хардвер

Квалитетниот хардвер е суштинска алатка за непречено работење на највисоко ниво.

24/7 поддршка

Тим за поддршка е достапен 24/7 да ви помогне со секакви прашања поврзани со Ecash.

Софистициран POS хардвер за ресторани

Хардверот е еден од главните фактори во беспрекорно работење на секој угостителски објект. Нашето POS хардвер решение им овозможува непречен работен тек на сите угостителски објекти, без разлика дали е достапна интернет конекција. Со Ecash хардвер нема застој во вашите угостителски активности!

Надминете ги сите очекувања со Ecash POS.

Изберете го вашиот регион