Станете партнер на Ecash POS

Станете партнер на Ecash POS и приклучете се на нашето патување кон едноставност и ефикасност. Заедно, да ја редефинираме иднината на угостителскиот сектор со интуитивен и комплетен POS систем.

Меѓусебен раст

Работењето во тим не е само предност, туку и стратегија за успех. Со спојување на нашите ресурси и знаење ќе привлечеме повеќе клиенти и прошириме на нови пазари.

Заедничко работење

Ние не сме партнери само на хартија. Ние ве опремуваме со основни маркетинг материјали и обемна обука која ќе ви помогне поефикасно да ги достигнете вашите цели.

Обука и поддршка

Ние им нудиме на нашите нови партнери обемна обука за да започнат поефикасно, а нашиот технички тим е достапен 24/7 за да ви помогне и вам и на вашите клиенти.

Различни видови на партнерство со Ecash

Заедно можеме да постигнеме многу повеќе одколку што некогаш би постигнале поединечно. Затоа ние сме посветени на градење партнерства кои не се само финансиско профитабилни, но и ќе можат да служат како основата за заеднички успех и долгорочен раст.

Продажен партнер

Бидете посредник за угостителскиот сектор да ги открие продoбивките од Ecash POS.

Идентификувајте ги потенцијалните клиенти

Воспоставете професионални односи

Запознајте ги со придобивките на Ecash POS

Ние се справуваме со техничко вклучување

До 20% месечна провизија

Пристап до маркетинг материјали

Сертифициран партнер

Независно продавајте го Ecash POS како свој на угостителските објекти на локално ниво.

До 50% месечна провизија

Широка маркетинг поддршка

Самостојно продавање и управување со клиенти

Пристап до семинари и обемни обуки.

Обезбедете техничка поддршка 24/7

Активна иницијативи за продажба и маркетинг

Премиум партнер

Станете ексклузивен регионален партнер на Ecash со ексклузивно право за дистрибуција.

Ексклузивни права за дистрибуција

Менаџирање и поддржување на продажни партнери

Опција за продажба на сопствен хардвер

Највисока провизија

Ние управуваме со вашите маркетинг кампањи

Можности за конектирање со бизнис партнери

Партнерство кое ви помага да го проширите вашиот бизнис

Започнете го своето патување со Ecash денес и заедно да го редефинираме угостителскиот сектор. Нашата програма за партнерство е повеќе од деловна можност, тоа е шанса да се биде дел од заедница посветена на иновации и заеднички раст.

Зголемете ги вашите приходи

Заработете поголема месечна провизии со секој нов клиент. Колку повеќе клиенти добивате, толку е поголема провизијата и повеќе опции за приходи.

Обука и поддршка

Големи можности за обука за стекнување вештини за ефективно истражување на пазарот, обука за продажба и 24/7 помош од нашиот тим на експерти.

Глобална мрежа на партнери

Поврзете се со мрежа на Ecash партнери од целиот свет преку лични и виртуелни настани, групи на социјални мрежи и форуми.

Дали оваа програма е соодветна за мене?

Партнерската програма на Ecash POS е ваша можност да создадете нов извор на приходи. Ако сте во која било област која се вкрстува со секторот за угостителско, како што е ланец на снабдување, продажба на опрема за кујни, па дури и организација на настани, ова партнерство може да биде екстремно корисно за вас.

Изберете го вашиот регион