Преземете контрола над
вашиот ресторан со Ecash POS

Ecash POS е иновативен софтвер за угостителство, креиран со цел да одговори на сите ваши потреби за поефикасно и поедноставно угостителско работење.

Модуларен POS систем

POS системот е изграден од повеќе модули кои се приспособуваат и адаптираат на потребите на вашиот угостителски објект.

Дигитално мени

QR дигиталното мени може да се ажурира во секое време за да ги истакне вашите актуелни промоции и понуди.

24/7 поддршка

Нашиот тим на POS експерти е достапен 24/7, подготвен да ви одговори на сите ваши технички прашања.

Софтвер за угостителство (POS)

Примајте и обработувајте нарачки од повеќе модули со голема едноставност и лесно следете ги податоците на продажба.

Прием на нарачки

Ecash POS нуди брз и лесен начин за внесување нарачки. Тоа му овозможува на вашиот персонал да послужи повеќе гости во пократок период.

Финансиска анализа

Со алатката за аналитика имате пристап до детална историја на продажби, која ви овозможува да ги следите и анализирате приходите во реално време.

Зголемена продуктивност

Со Ecash POS системот, можете да го оптимизирате процесот на обработка на нарачки, осигурувајќи брза и прецизна услуга за вашите гости.

Дигитален приказ на просторот

Дигиталниот приказ од внатрешното уредување на просторот ви нуди целосен преглед и ги организира сите активности во вашиот угостителски објект.

Организиран пристап

На дигиталниот приказ, лесно распределете ги нарачките по локации и следете го статусот на сите нарачки поединечно.

Преместување на нарачки

Едноставно преместете ги нарачките од една на друга локација, осигурувајќи брза, непречена и безбедна распределба на нарачките.

Преглед на локации

Подобрете ја услугата и севкупната ефикасност на ресторанот со информации во реално време за статусот на секоја нарачка и локација поединечно.

Ecash POS е комплетно решение за сите ваши угостителски потреби. Со основниот софтвер за угостителство можете да ги организирате и автоматизирате работните задачи на вашиот персонал.

Организирајте го вашиот персонал со Ecash POS

Организирајте го вашиот персонал со Ecash POS

Ecash POS е комплетно решение за сите ваши угостителски потреби. Со основниот софтвер за угостителство можете да ги организирате и автоматизирате работните задачи на вашиот персонал.

Едноставен кориснички интерфејс

Интерфејсот на Ecash POS е дизајниран да биде едноставен и лесен за користење со цел да се намали времето потребно за обучување на персоналот.

Целосна контрола врз трансакциите

Со помош на безбедните трансакции на Ecash POS ви овозможуваме целосна контрола и лесен преглед на наплатите.

Мобилна апликација

Намалете го времето потребно за креирање нарачки со помош на Ecash POS апликацијата за мобилни уреди.

Специјализирано мени

Со помош на специјализираните менија создадете понуди и акции и намалете ја грешката при преземање на нарачката.

Брзо и безбедно плаќање

Со Ecash POS софтверот за угостителство можете брзо и безбедно да ги процесирате сите видови на плаќања.

Ефикасни трансакции

Гостите имаат можност лесно и ефикасно да извршат плаќања со помош на нашиот напреден систем за наплата.

Безбедност при плаќање

Ecash POS нуди повеќе безбедни опции за плаќање кои ги заштитуваат личните податоците на вашите гости.

Брза наплата

Брзото процесирање на трансакции му овозможува на вашиот персонал да се фокусира на поважните аспекти од услугата. 

Успешни бизнис приказни

Често поставувани прашања.

Нашата посветеност за едноставност се преведува и во процесот на поставување, кој трае еден до два работни дена, во кои нашиот тим целосно го имплементира POS системот и врши на обучува на вашиот персонал. 

Нашиот тим за поддршка е достапен 24/7 за да ви помогне и одговори на сите ваши прашања.

Обуката на персоналот трае  еден ден. Нашиот тим е задолжен да го обучи вашиот персонал за ефикасно користење на софтверот.

Не. Ecash е дизајниран да функционира беспрекорно и без достапна интернет конекција.

Да. Вие можете да го ажурирате вашето дигитално мени во реално време преку Ecash платформата.

Нашите клучни карактеристики се опциите за бесконтактно нарачка и плаќање, интуитивен и удобен дизајн, можност за примање и обработка на нарачки од повеќе канали, лесно следење на залихи и продажби.

Ecash POS системот може да се конфигурира да поддржува голем број угостителски типови како што се: ресторан, fine-dine ресторани, пивница, продажба на отворено, пицерија итн.

Надминете ги сите очекувања со Ecash POS.

Изберете го вашиот регион