Брз процес на наплата со Ecash POS решението за фактури

Ecash ви овозможува брз и лесен процес на издавање фактури без никакви непријатности. Со само неколку чекори, можете да го поедноставите целиот процес. Ова решение, не само што заштедува време, но и ги намалувате шансите за грешки.

Рационализиран процес на наплата

Ecash ви нуди лесен начин на издавање фактури, дизајниран да ви заштеди време и да ја подобри вашата финансиска транспарентност.

Брз и едноставен процес

Со следење на неколку јасни и едноставни чекори можете да креирате фактура за само неколку секунди.

Автоматизирана испраќање

Забрзајте го процесот на дистрибуција и наплата со директно испраќање на фактури преку е-пошта до вашите комитенти.

Сметководствени записи

Ecash POS ги евидентира сите финансиски трансакции за да ви овозможи целосен преглед на вашите приходи, расходи, барања и обврски.

Твоја фактура, на твој начин

Ecash POS системот ви овозможува да ги приспособите сите аспекти на процесот на наплата, од брендирање до детални ставки.

Брендирање

Интегрирајте го вашето лого, шема на бои и други елементи на вашиот бизнис во вашите фактури за да го претставите вашиот бренд во најпрофесионално светло.

Персонализација

Во процесот на креирање можете да додадете специјални пораки, промоции и услови за плаќање, резултирајќи во подобра комуникација и однос со клиентите.

Селекција на ставки

Приспособете ги фактурите така што ќе ги истакнат конкретните барања кон вашите комитенти на јасен начин.

Поедноставен начин на издавање фактури

Заштедете време и избегнете грешки во наплатата! Изберете Ecash POS и подобрете го процесот на наплата на вашите побарувања

Поедноставен начин на издавање фактури

Заштедете време и избегнете грешки во наплатата! Изберете Ecash POS и подобрете го процесот на наплата на вашите побарувања

Автоматско пополнување на информации

Автоматското пополнување на информации го прави процесот на издавање фактури брз и безгрешен.

Заштеда на време

Автоматското пополнување на информации значително го скратува времето на чекање на клиентите, овозможувајќи побрзи и поефикасни трансакции.

Намалување на грешките

Автоматската пополнување на информации ја намалува шансата за човечки грешки при внесување на повторливи информации.

Ажурирање на залихи

Со самото креирање на побарувачка, нашиот POS систем автоматски ја ажурира залихата во магацинот, што е од суштинско значење за управување со залихите.

Со Ecash POS, ефикасност и извонредност се секојдневие.

Изберете го вашиот регион