Moќен POS софтвер за вашиот бизнис.

Ecash POS софтверот за угостителски објекти ќе ви помогне да го оптимизирате вашиот бизнис, да ја зголемите продуктивноста и да останете на врвот заедно со нас.

Ecash POS Homepage

Изберете го вашиот тип на бизнис

Ecash POS Ресторан

Ресторан

Нашиот Ecash POS систем работи во облак и расте заедно со вашиот бизнис. Ecash POS е изграден од модули што го прави лесно прилагодлив кон вашите потреби, додавајте и одземајте од широката палета на модули со само еден клик.
Ecash POS Бар

Бар

Ecash POS ви нуди можност за организиран пристап кон управувате со отворени сметки и следење активни нарачки, со што ја подобрувате вашата услуга и придонесувате до беспрекорно искуство за вашите гости.

Ecash POS FIne Dining

Урбан ресторан

Еcash нуди целосна контрола и лесна комуникација помеѓу персоналот за послужување и вашите готвачи преку кое ќе достигнете беспрекорен квалитет на услугата и ќе ги  испратите вашите ценети гости со насмевки.
Ecash POS Пицерија

Пицерија

Онлајн системот за нарачки на Ecash беспрекорно се интегрира со популарни апликации за достава, ефективно креирајќи сеопфатен систем за нарачки, преку која важите клиенти можат да ги персонализираат нарачките до најситен детал.

Ecash POS Пивница

Пивница

Ecash POS е совршено решение за пивници, преку кое можете да понудите персонализирана услуга која го збогатува искуството на гостите и создава удобен амбиент кој гарантира задоволство кај гости и поттик за повторни посети.

Ecash POS Продажба на отворено

Продажба на отворено

Моќно и економски ефикасно решение за менаџирање на продажни објекти на отворено, кое ви овозможува беспрекорно офлајн работење и опција за управување на повеќе точки на продажба.

Изберете го вашиот тип на бизнис

Ecash POS Ресторан

Ресторан

Нашиот Ecash POS систем работи во облак и расте заедно со вашиот бизнис. Ecash POS е изграден од модули што го прави лесно приспособлив кон вашите потреби, додавајте и одземајте од широката палета на модули со само еден клик. Потребен ви е кујнски дисплеј систем (КДС), QR дигитално мени, уред за мобилно нарачување или работа со фактури и комитенти што и да ви е потребно, достапно веднаш.

Ecash POS Бар

Бар

Со Ecash POS до едноставен и организиран пристап кон менаџирање со отворени сметки и следење на активни нарачки, со што ја подобрувате вашата услуга и придонесувате до беспрекорно и персонализирано искуство за вашите гости.

Ecash POS FIne Dining

Урбан ресторан

Едноставна, безгрешна и навремена услуга е клучна при креирање на незаборавните моменти за вашите гости. Еcash нуди целосна контрола и лесна комуникација помеѓу персоналот за послужување и вашите готвачи, со што ќе достигнете беспрекорен квалитет на услугата и испратете ги вашите ценети гости со насмевки.

Ecash POS Пицерија

Пицерија

Со квалитетна храна и навремена достава до задоволни клиенти. Ecash QR системот беспрекорно се интегрира со популарни апликации за достава на храна. Тоа преку кое можете да креирате комплетен систем за прием и обработка на нарачки од повеќе продажни канали, гарантирајќи брза испорака за клиентите да можат да уживаат во топол оброк со насмевка.

Ecash POS Пивница

Пивница

Брзата услуга и богатата понуда на разновидни пива се победничка комбинација на секоја успешна пивница. Со помош на Ecash POS можете да се осигурате дека најпопуларните пива се секогаш достапни и да понудите брза и персонализирана услуга која го збогатува искуството и задоволство кај вашите гости и им дава поттик за повторни посети.

Ecash POS Продажба на отворено

Продажба на отворено

Ecash системот лесно се прилагодува за беспрекорно работење на сите мобилни уреди, идеално за објекти со ограничен простор. Ecash е моќно и економски ефикасно решение за менаџирање на продажни објекти на отворено, кое ви овозможува беспрекорно работење на локации каде нема достапен интернет и опција за управување на повеќе локации од вашиот мобилен уред.

Едноставноста е на дофат!

Ecash POS е совршеното решение за сите ваши угостителски потреби, со тоа што му нуди на вашиот бизнис широк спектар на решенија за да можете да го прилагодите нашиот софтвер според потреби на вашиот ресторан. Зголемете ги приходите, насочете ги операциите и создадете незаборавни моменти со вашите гости.

Моќно и едноставно решение.

POS системот има прегледен и организиран распоред на корисничкиот интерфејс, кој ви овозможува брзо и ефикасно да се справувате со секојдневните деловни обврски

Константно одржување

Ecash POS редовно ги одржува и ажурира сите софтверски решенија, со цел да ви овозможи подобро и поедноставно спроведување на секојдневните операции.

Било кој уред, Насекаде.

Апликацијата работи на Ecash онлајн платформата и е дизајнирана да работи беспрекорно на повеќе уреди, без разлика дали станува збор за Windows или Mac оперативен систем, таблет или паметен телефон. Можете да имате комбинација од уреди и да имате повеќе корисници поврзани со вашите податоци преку облакот.

Интеграција со популарни софтвери

Нашиот софтвер се интегрира без никакви препреки со водечки софтвери на пазарот, овозможувајќи ви да создадете ефикасно решение кое ги усогласува сите ваши операции. Централизирајте ги сите ваши бизнис процеси и елиминирајте ја потребата од користење на повеќебројни алатки.

exact-logo
mollie-logo
thuisbezorgd-logo
uber-eats
tapp-logo

Со наша поддршка до непречено работење

Без разлика дали ви треба помош со Ecash POS, прашања во врска со нашите услуги или потреба од техничка поддршка – нашиот тим е достапен 24/7.

Со наша поддршка до непречено работење

Без разлика дали ви треба помош со Ecash POS, прашања во врска со нашите услуги или потреба од техничка поддршка – нашиот тим е достапен 24/7.

Ecash POS Поддршка

Успешни бизнис приказни

Новости

Како POS системите го револуционираат угостителскиот сектор

Како POS системите го револуционираа угостителскиот сектор Во ера на брза технолошка еволуција, угостителската индустрија не е имуна на промени. Од сите иновации што настапија во последните години...

5 извештаи што секој угостител треба да ги има

5 извештаи што секој угостител треба да ги користи Водење на ресторан не е мала работа. Од управување со залихи до обезбедување на одлична услуга за клиентите, сопствениците на ресторани се...

Како да се справите со недостигот на работна сила?

Како да се справите со недостигот на работна сила Се соочувате со предизвици во работењето поради моменталниот недостиг на работа сила? Не грижете се, постои решение кое ќе се справи со сите ваши...

Придружете се на нашето патување кон едноставност и ефикасност

Изберете го вашиот регион