Новости и увиди во
угостителскиот сектор

Централната точка за блогови ја создадовме со цел да ви понудиме разновидни содржини и најнови информации за угостителскиот сектор. Ресурси, блог објави и идеи, сѐ на едно место, за да ви помогнеме во поефикасно управување на вашиот угостителски објект.

Како POS системите го револуционираат угостителскиот сектор

Како POS системите го револуционираа угостителскиот сектор Во ера на брза технолошка еволуција, угостителската индустрија не е имуна на промени. Од...

5 извештаи што секој угостител треба да ги има

5 извештаи што секој угостител треба да ги користи Водење на ресторан не е мала работа. Од управување со залихи до обезбедување на одлична услуга за...

Како да се справите со недостигот на работна сила?

Како да се справите со недостигот на работна сила Се соочувате со предизвици во работењето поради моменталниот недостиг на работа сила? Не грижете се...

Улогата на QR системот во модерното угостителство

Улогата на QR системот во модерното угостителство Влегувате во ресторан со модерен интериер, каде што светлината игриво се одбива низ просторијата...

Изберете го вашиот регион