Кујнски дисплеј систем (КДС)

Не пропуштајте детаљ со нашиот иновативен и функционален кујнски дисплеј систем. Обработете која било нарачка од секој уред во секунда, и оптимизирајте го времето на чекање и комуникација меѓу персоналот.

Ефикасна обработка на нарачките

Кујнскиот дисплеј систем (КДС) ги прима, обработува и пренасочува нарачките на дигитален приказ во кујната.

Подобра комуникација

КДС овозможува лесна комуникацијата помеѓу вашиот персонал со пренасочување на нарачките од касата до приказ на екран во кујната.

Справување со препреки

Кујнскиот дисплеј систем му помага на вашиот персонал во одржување на брза и точна услуга во најпрометните периоди.

Намалување на грешките

Дигиталниот приказот на нарачките на екран во кујната им помага на вашите готвачи лесно и безгрешно да ги подготвуваат нарачките.

Совршено решение за вашиот бизнис

Без разлика дали сте сопственик на мало кафуле или реномиран ресторан, КДС е дизајниран да ги задоволи сите ваши угостителски потреби.

Економично решение

Користењето на дигитални нарачки ја елиминира потребата од хартиени маркери и го намалува нередот во кујната/шанкот.

Беспрекорна интеграција

КДС совршено се интегрира со вашите постоечки алатки, со што ви овозможува да создадете комплетен систем за прием и обработка на нарачки.

Приспособлив интерфејс

Ecash POS ви нуди можност да го персонализирате кујнскиот дисплеј за да одговара и да ја поедностави работата на вашиот персонал.

Следење на процесот на подготовка

Не чекајте – истражете како Ecash POS може да го револуционира начинот на кој готвите и следите приготовката на храната. Одберете поуслужна кулинарска искуства сега!

Поедноставен процесот на подготовка.

Не чекајте – истражете како КДС може да го револуционизира начинот и брзината со која ја подготвувате храната.

Оптимизација на оперативни процеси

Кујнскиот дисплеј систем (КДС) ефективно го намалува ризикот од пропуштање или грешка при подготовка на нарачките.

Централна точка

КДС претставува централна контролна точка за прием и обработка на нарачки од различни продажни канали и уреди.

Статус на нарачки

Персоналот може да го провери статусот на нарачка преку различни бои и ознаки на дигиталните нарачки кои укажуваат дали нарачката е примена, во подготовка или е спремна за подигнување.

Приоритизација на нарачки

Нашиот систем ги организира и приоретизира нарачките според видот и времето потребно за подготовка, поедноставувајќи ја работата во кујната.

Не дозволувајте грешки да ви го оптоваруваат бизнисот. Изберете КДС сега!

Не дозволувајте грешки да ви го оптоваруваат бизнисот.
Изберете КДС сега!

Често поставувани прашања.

Ecash КДС е софтверско решение за кујнски дисплеј, што ви обезбедува визуелен преглед, следење и исполнување на нарачки преку употреба на дигитални билети во вашата кујна. Ова технолошко решение заменува традиционалните хартиени билети, обезбедувајќи подобра ефикасност и точност во процесот на подготовка и послужување на храната.

Нашиот тим за поддршка е достапен 24/7 за да ви помогне и одговори на сите ваши прашања.

Обуката е предвидено да трае еден ден и вклучува присуство на нашиот експерт, кој ќе биде задолжен за обука на вашиот персонал и следење на иницијалната употреба на нашиот софтвер.

 
 

Не. Ecash е дизајниран да работи непречено кога нема достапна интернет конекција.

 

Да. Вие можете да го ажурирате дигиталното мени каде и да сте, во реално време преку Ecash  платформата.

 
 

Нашите клучни карактеристики се опциите за бесконтактно нарачка и плаќање, интуитивен и удобен дизајн, можност за примање и обработка на нарачки од повеќе канали, лесно следење на залихи и продажби.

 
 

Ecash POS системот може да се конфигурира да поддржува голем број угостителски типови како што се: ресторан, fine-dine ресторани, пивница, продажба на отворено, пицерија итн.

Изберете го вашиот регион