Онлајн нарачки (QR Order)​

 Да се биде пред конкуренцијата е клучно за успехот на вашиот бизнис. Бидете чекор пред сите со помош на нашиот иновативен систем за онлајн нарачки (qr нарачки) кој дозволува безбеден и удобен начин на вашите гости сами да ги направат своите нарачки од сопствените мобилни уреди.

QR систем за нарачка и наплата

Интегрирано QR решение кое им овозможува на вашите гости, самите да направат нарачка и извршат плаќања од нивните мобилни уреди.

Дигитално QR мени

Дигиталното QR мени им овозможува на вашите гости лесен и брз пристап до вашата актуелна понуда.

Уникатни QR кодови

Секоја маса има уникатен QR код кој служи за идентификување на локацијата од која нарачката е поднесена.

Брзи и безбедни плаќања

Ecash QR системот претставува иновативно решение за бесконтактно плаќање на сметки преку дигиталното QR мени.

Онлајн нарачки со Ecash

QR системот може да биде вашата централна контролна точка за процесирање на нарачки и плаќања од повеќе продажни канали.

Централна точка

QR системот беспрекорно се интегрира со популарни апликации за достава на храна, ефективно елиминирајќи ја потребата од користење повеќе платформи.

Организирани нарачки

Ecash платформата ги обработува и ги прикажува нарачките според продажните канали, давајќи ви целосен преглед на изворот на секоја нарачка.

Плаќања

Гостите кои извршуваат нарачки преку онлајн платформите можат да ги реализираат своите плаќања дигитално или во моментот на достава.

Скенирај, нарачај, плати,
од вашиот мобилен уред!

Со имплементирање на нашиот QR систем, им овозможувате на вашите гости брз и удобен начин за нарачување.

Скенирај, нарачај, плати.
од вашиот мобилен уред!

Со имплементирање на нашиот QR систем, им овозможувате на вашите гости брз и удобен начин за нарачување.

Поефикасна услуга

QR системот е идеално решение за одржување на навремена услуга во најпрометните денови и периоди на недостиг на персонал.

Беспрекорно искуство

Системот е дизајниран за поедноставно и побрзо се справите нарачките во најпрометните денови, и во периоди на недостиг на персонал со цел одржување навремена услуга.

Подобра услуга

QR системот за нарачки му овозможува на вашиот персонал да го пренасочи своето внимание кон подобрување на услугата и севкупното искуство на вашите гости.

Лојалност

Со брза и квалитетна услуга поттикнувате лојалност и желба за повторна посета кај вашите редовни гости.

Ecash POS е совршено решение за остварување на вашите угостителски цели.

Било кој уред,
Насекаде

Пристап во реално време до нашиот систем базиран на облак (cloud based) каде и да си.

Понуди одлична
услуга

Бесконтактни нарачки и брза и точна услуга гарантира повторни посети.

Изгради трајна
лојалност

Изградете трајна лојалност на клиентите преку незаборавни искуства.

24/7 Поддршка

Посветен тим за поддршка. Достапен 24/7 за да ви помогне со какви било технички проблеми.

Ecash POS е совршено решение за остварување на сите ваши угостителски цели.

Било кој уред, Насекаде

Пристап во реално време до нашиот систем базиран на облак (cloud based) каде и да си.

Понуди одлична услуга

Бесконтактни нарачки и брза и точна услуга гарантира повторни посети.

Изгради трајна лојалност

Изградете трајна лојалност на клиентите преку исклучителни искуства.

24/7 Поддршка

Поддршка достапна 24/7 за да ви помогне со какви било технички проблеми.

Придружете се на нашето патување кон едноставност и ефикасност

Изберете го вашиот регион