Како POS системите го револуционираат угостителскиот сектор

Како POS системите го револуционираа угостителскиот сектор Во ера на брза технолошка еволуција, угостителската индустрија не е имуна на промени. Од сите иновации што настапија во последните години, можеби ниту една не е толку влијателна како воведувањето на POS (Point of Sale) системите. Овие системи не само што ја трансформираа начинот на кој се водат […]

5 извештаи што секој угостител треба да ги има

5 извештаи што секој угостител треба да ги користи Водење на ресторан не е мала работа. Од управување со залихи до обезбедување на одлична услуга за клиентите, сопствениците на ресторани се преокупирани со работа. Еден од најефикасните начини за подобрување на операциите и донесување информативни одлуки е користењето на POS извештаи. Овие извештаи можат да […]

Како да се справите со недостигот на работна сила?

Како да се справите со недостигот на работна сила Се соочувате со предизвици во работењето поради моменталниот недостиг на работа сила? Не грижете се, постои решение кое ќе се справи со сите ваши предизвици. Недостигот на работна сила во рестораните е вистински проблем, обликуван од различни фактори, од економски промени до здравствени проблеми. За да […]

Изберете го вашиот регион